La idea de Open Point

Trobar feina, possiblement una de les tasques més importants al llarg de les nostres vides, i possiblement també, una de les més complicades, però especialment si ets adolescent.

Al món laboral d’avui en dia, és popular la frase feta: “Volen treballadors de 25 anys amb 30 anys d’experiència”. És per això que des del nostre punt de vista és prioritari que el sector més jove de la societat es pugui integrar fàcilment al món laboral per així poder tenir més facilitat per aconseguir feines futures, que requeriran la màxima experiència possible.

Tanmateix, per les empreses no sempre és fàcil trobar la persona adequada, per exercir un determinat lloc de treball, amb les obligacions responsabilitats que comporta.

És per això que Open Point és un servei de dues aplicacions que vol facilitar que els joves entre 16 i 18 anys puguin trobar feina i d’aquesta manera tenir la seva primera experiència en el món laboral i preparar-se per feines futures. Tanmateix, Open Point és un servei orientat a les empreses, ja siguin multinacionals o de comerços de barri, per facilitar la recerca de empleats i empleades.

Comentarios

Publicar un comentario